dimecres, 13 d’abril del 2016

1- ETAPES DE LA VIDA



  • La infantesa: És l'etapa en què es creix i es canvia més ja que en nèixer depenem absolutament dels altres i feim els aprenentatges més importants de la vida (caminar, parlar, alimentar-nos, relacionar-nos etc). Aquesta etapa dura fins als dotze anys aproximadament.
  • L'adolescència: Entre els dotze i els setze anys, les persones es preparen per ser adultes. Els canvia el cos (comença a sortir la barba i a créixer els pits) i la manera de ser (comencen a ser més independents i a prendre les pròpies decisions).
  • L'edat adulta: Les persones s'aturen de créixer i canvien lentament ja que el cos està preparat per reproduir-se. En aquesta etapa les persones estan preparades per assumir responsabilitats importants com tenir fills, treballar, votar, etc.
  • La vellesa: Durant la vellesa,el cos va perdent agilitat, força i resistència i l'aspecte també canvia (cabells blancs, arrugues a la pell...). Les persones majors tenen moltes experiències, records, coneixements... que han acumulat al llarg de la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada